Skip to main content

Restaurant hostess 

Professionele restaurant hosts en hostessen voor een betaalbare prijs!

Restaurant host of hostess

Het afgelopen jaar heeft de vraag naar restaurant hostessen en hosts een flinke groei doorgemaakt. Nooit eerder werden er zoveel evenementen, festivals, beurzen, luchthavens en horeca gelegenheden bezocht als nu. Al deze bezoekers moeten verwelkomt, ingecheckt, geïnformeerd en geholpen worden. Onze restaurant hostessen en hosts nemen die taak graag uithanden en zorgen daarnaast voor een warme en gastvrije sfeer. Vanaf het moment dat de gasten arriveren tot het moment dat ze de locatie verlaten. Wij geven prioriteit aan een uitzonderlijke service, zorgen altijd dat de klant en zijn of haar bezoekers centraal staan en dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Verder werken wij veelal voor evenementen bureau’s, maar ook steeds vaker voor (horeca) bedrijven, overheidsinstellingen en stichtingen. 

Hosts en hostessen voor uw restaurant

Wilt u een restaurant hostess of host inhuren via Hostess Nederland? Dat kan al tot 1 dag van te voren. Onze horeca hosts en hostessen beschikken over een basis hospitality cursus, relevante werkervaring en extra vaardigheden die bijvoorbeeld nodig zijn voor restaurants of evenementen met horeca gelegenheden. Bij Hostess Nederland zijn we trots op al onze talenten en dat laten we u graag zien in ons portfolio boek. Deze krijgt u bij een offerte aanvraag van ons toegestuurd. Bent u opzoek naar hosts en hostessen met specifieke werkervaring, vaardigheden en/of expertise? Dan kunt u dat aangeven in ons offerte formulier.

Restaurant host of hostess kosten en mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de kosten voor een restaurant hostess inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% kortingen voor aanvragen van 50 uur of meer. Wij helpen uw evenement of locatie graag naar een hoger niveau!

*Wist u dat wij naast ‘Hostess Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘EHBO in Nederland’? Dus ook als u nog opzoek bent naar EHBO personeel tijdens een groot feest of grote gelegenheid, dan horen wij het graag.

Restaurant hostess host horeca hostessen hosts Nederland

Specificaties

> Dienst: Restaurant hostess
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 42 Hostessen ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen