Skip to main content

Internationale hostess inhuren

Welcoming your guests all over Europe!

Internationale hostess of host

Het afgelopen jaar heeft het inhuren van een Internationale hostess een flinke groei meegemaakt. Nooit eerder werden er zoveel internationale evenementen, festivals, beurzen, luchthavens en congressen gelegenheden bezocht als nu. Al deze bezoekers moeten verwelkomt, ingecheckt, geïnformeerd en geholpen worden. Onze internationale hosts en hostessen nemen die taak graag uithanden en zorgen daarnaast voor een warme en gastvrije sfeer. Vanaf het moment dat de gasten arriveren tot het moment dat ze de locatie verlaten. Bij Hostess Nederland en Europa geven wij prioriteit aan een uitzonderlijke service, zorgen altijd dat de klant en zijn of haar bezoekers centraal staan en dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Verder werken wij veelal voor evenementen bureau’s, maar ook steeds vaker voor bedrijven, overheidsinstellingen en stichtingen. 

Internationale hostess of host inhuren

Wilt u een internationale hostess inhuren bij Hostess Nederland? Dat kan al tot 1 dag van te voren. Onze buitenlandse hosts en hostessen beschikken over een basis hospitality cursus, relevante werkervaring en extra vaardigheden die bijvoorbeeld nodig zijn voor promotie, beveiliging, horeca of internationaal hostessen werk. Binnen ons Nederlands en Europees georiënteerde hostess bedrijf zijn we trots op al onze talenten en dat laten we u graag zien in ons portfolio boek. Deze krijgt u bij een offerte aanvraag van ons toegestuurd. Bent u opzoek naar hosts en hostessen met specifieke werkervaring, vaardigheden en/of expertise? Dan kunt u dat aangeven in ons offerte formulier.

Internationale hosts of hostessen kosten en mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de kosten voor een hostess inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% kortingen voor aanvragen van 50 uur of meer. Wij helpen uw evenement of locatie graag naar een hoger niveau!

*Wist u dat wij naast ‘Hostess Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘EHBO in Nederland’? Dus ook als u nog opzoek bent naar een First Aid Responder, dan horen wij het graag.

Internationale hostess inhuren hosts hostessen internationaal buitenland 2023

Specificaties

> Dienst: Internationale hostess
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 42 Hostessen ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen