Skip to main content

Gastvrouw inhuren

Een gastvrouw inhuren voor een betaalbare prijs!

Gastvrouw inhuren

Het afgelopen jaar is de vraag naar een gastvrouw inhuren flink gegroeid. Nooit eerder werden er zoveel evenementen, festivals, beurzen, luchthavens en horeca gelegenheden bezocht als nu. Al deze bezoekers moeten verwelkomt, ingecheckt, geïnformeerd en geholpen worden. Onze gastvrouwen nemen die taak graag uithanden en zorgen daarnaast voor een warme en gastvrije sfeer. Vanaf het moment dat de gasten arriveren tot het moment dat ze de locatie verlaten. Wij geven prioriteit aan een uitzonderlijke service, zorgen altijd dat de klant en zijn of haar bezoekers centraal staan en dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Verder werken wij veelal voor evenementen bureau’s, maar ook steeds vaker voor bedrijven, overheidsinstellingen en stichtingen. 

Gastvrouw inhuren bij Hostess Nederland

Wilt u een gastvrouw inhuren via ons hostess bedrijf? Dat kan al tot 1 dag van te voren. Onze gastvrouwen beschikken over een basis hospitality cursus, relevante werkervaring en extra vaardigheden die bijvoorbeeld nodig zijn voor promotie, beveiliging, horeca of internationale host opdrachten. Bij Hostess Nederland zijn we trots op al onze talenten en dat laten we u graag zien in ons portfolio boek. Deze krijgt u bij een offerte aanvraag van ons toegestuurd. Bent u opzoek naar een gastvrouw met specifieke werkervaring, vaardigheden en/of expertise? Dan kunt u dat aangeven in ons offerte formulier.

Gastvrouw kosten en mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de kosten voor een gastvrouw inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% kortingen voor aanvragen van 50 uur of meer. Wij helpen uw evenement of locatie graag naar een hoger niveau!

*Wist u dat wij naast ‘Hostess Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘EHBO in Nederland’? Dus ook als u nog opzoek bent naar een EHBO’er inhuren, dan horen wij het graag.

Gastvrouw inhuren gastvrouwen evenement beurs congres Nederland

Specificaties

> Dienst: Gastvrouw inhuren
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 42 Hostessen ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen