Skip to main content

Hostess bedrijf inhuren

Hostess bedrijf inhuren voor een betaalbare prijs!

Hostess bedrijven Nederland

Het afgelopen jaar is de vraag naar een hostess bedrijf flink gegroeid. Nooit eerder werden er zoveel evenementen, festivals, beurzen, luchthavens en horeca gelegenheden bezocht als nu. Al deze bezoekers moeten verwelkomt, ingecheckt, geïnformeerd en geholpen worden. De hosts en hostessen van ons Hostess bedrijf nemen die taak graag uithanden en zorgen daarnaast voor een warme en gastvrije sfeer. Vanaf het moment dat de gasten arriveren tot het moment dat ze de locatie verlaten. Als host en hostessen bedrijf geven wij prioriteit aan een uitzonderlijke service, zorgen altijd dat de klant en zijn of haar bezoekers centraal staan en dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Verder werken wij veelal voor evenementen bureau’s, maar ook steeds vaker voor bedrijven, overheidsinstellingen en stichtingen. 

Hostessen bedrijf inhuren

Wilt u ons hostessen bedrijf Hostess Nederland inhuren voor een opdracht? Dat kan al tot 1 dag van te voren. Onze hosts en hostessen beschikken over een basis hospitality cursus, relevante werkervaring en extra vaardigheden die bijvoorbeeld nodig zijn voor promotie, beveiliging, horeca of internationale host of hostessen werk. Binnen ons hostess bedrijf zijn we trots op al onze talenten en dat laten we u graag zien in ons portfolio boek. Deze krijgt u bij een offerte aanvraag van ons toegestuurd. Bent u opzoek naar hosts en hostessen met specifieke werkervaring, vaardigheden en/of expertise? Dan kunt u dat aangeven in ons offerte formulier.

Hostess bedrijf inhuren kosten en mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de kosten van ons hostessen bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% kortingen voor aanvragen van 50 uur of meer. Wij helpen uw evenement of locatie graag naar een hoger niveau!

*Wist u dat wij naast ‘Hostess Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘EHBO in Nederland’? Dus ook als u nog opzoek bent naar een EHBO’er inhuren, dan horen wij het graag.

Hostess bedrijf inhuren hostess bedrijven Nederland

Specificaties

> Dienst: Hostess bedrijf
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 42 Hostessen ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen