Skip to main content

Hostess luchthaven

Luchthaven hosts en hostessen voor een betaalbare prijs!

Hostess luchthaven nodig?

Het afgelopen jaar heeft de vraag naar luchthaven hostessen en hosts een flinke groei doorgemaakt. Nooit eerder werden er zoveel luchthavens bezocht als nu. Al deze bezoekers moeten verwelkomt, ingecheckt, geïnformeerd en geholpen worden. Onze luchthaven hosts en hostessen nemen die taak graag uithanden en zorgen daarnaast voor een warme en gastvrije sfeer. Vanaf het moment dat de gasten arriveren tot het moment dat ze de locatie verlaten. Wij geven prioriteit aan een uitzonderlijke service, zorgen altijd dat de klant en zijn of haar bezoekers centraal staan en dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Verder werken wij veelal voor beveiligingsbureau’s maar ook steeds vaker voor bedrijven, evenementen bureau’s, overheidsinstellingen , stichtingen. 

Hostess luchthaven inhuren

Wilt u een hostess luchthaven inhuren via Hostess Nederland? Dat kan al tot 1 dag van te voren. Onze luchthaven hosts en hostessen beschikken over een basis hospitality cursus, relevante werkervaring en extra vaardigheden die bijvoorbeeld nodig zijn voor promotie, beveiliging, horeca of internationale host of hostess opdrachten. Bij Hostess Nederland zijn we trots op al onze talenten en dat laten we u graag zien in ons portfolio boek. Deze krijgt u bij een offerte aanvraag van ons toegestuurd. Bent u opzoek naar hosts en hostessen met specifieke werkervaring, vaardigheden en/of expertise? Dan kunt u dat aangeven in ons offerte formulier.

Kosten en mogelijkheden hostess luchthaven

Nieuwsgierig naar de kosten voor een luchthaven hostess of host? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% kortingen voor aanvragen van 50 uur of meer. Wij helpen uw evenement of locatie graag naar een hoger niveau!

*Wist u dat wij naast ‘Hostess Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘EHBO in Nederland’? Dus ook als u nog opzoek bent naar EHBO personeel, dan horen wij het graag.

Hostess luchthaven host vliegveld hostessen hosts Nederland 2023

Specificaties

> Dienst: Hostess luchthaven
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 42 Hostessen ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen