Skip to main content

Hostess autosalon

Professionele autosalon hosts en hostessen voor een betaalbare prijs!

Host of Hostess in een autosalon

Het afgelopen jaar heeft de vraag naar autosalon hosts en hostesses een flinke groei doorgemaakt. Nooit eerder werden er zoveel beurzen, autosport wedstrijden en evenementen bezocht als nu. Al deze bezoekers moeten verwelkomt, ingecheckt, geïnformeerd, geëntertaind en geholpen worden. Onze autosalon hosts en hostessen nemen die taak graag uithanden en zorgen daarnaast voor een warme en gastvrije sfeer. Vanaf het moment dat de bezoekers arriveren tot het moment dat ze de autosalon verlaten. Wij geven prioriteit aan een uitzonderlijke service, zorgen altijd dat de klant en zijn of haar bezoekers centraal staan en dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Verder werken wij veelal voor evenementen bureau’s, maar ook steeds vaker voor bedrijven, overheidsinstellingen en stichtingen. 

Onze hosts en hostessen in uw autosalon

Wilt u een autosalon hostess of host inhuren via Hostess Nederland? Dat kan al tot 1 dag van te voren. Onze autosalon hosts en hostessen beschikken over een basis hospitality cursus, relevante werkervaring en extra vaardigheden die bijvoorbeeld nodig zijn voor promotie, sales of entertainment werk. Bij Hostess Nederland zijn we trots op al onze talenten en dat laten we u graag zien in ons portfolio boek. Deze krijgt u bij een offerte aanvraag van ons toegestuurd. Bent u opzoek naar autosalon hosts en hostessen met specifieke werkervaring, vaardigheden en/of expertise? Dan kunt u dat aangeven in ons offerte formulier.

Autosalon hostess of host kosten en mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de kosten voor een hostess autosalon? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% kortingen voor aanvragen van 50 uur of meer. Wij helpen uw evenement of locatie graag naar een hoger niveau!

*Wist u dat wij naast ‘Hostess Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘EHBO in Nederland’? Dus ook als u nog opzoek bent naar een EHBO Post, dan horen wij het graag.

Hostess autosalon host autodealer autobeurs stand hosts en hostessen Nederland

Specificaties

> Dienst: Hostess autosalon
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 42 Hostessen ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen