Skip to main content

Dagvoorzitter inhuren

Dagvoorzitter inhuren voor een betaalbare prijs!

Dagvoorzitters Nederland

Het afgelopen jaar heeft de vraag naar een dagvoorzitter inhuren een flinke groei doorgemaakt. Nooit eerder werden er zoveel congressen, bijeenkomsten, beurzen en evenementen bezocht als nu. Al deze bezoekers moeten verwelkomt, geïnformeerd en geëntertaind worden. Onze dagvoorzitters nemen die taak graag uithanden en zorgen daarnaast voor een warme en gastvrije sfeer. Vanaf het moment dat de gasten arriveren tot het moment dat ze de locatie verlaten. Wij geven prioriteit aan een uitzonderlijke service, zorgen altijd dat de klant en zijn of haar bezoekers centraal staan en dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Verder werken wij veelal voor evenementen bureau’s, maar ook steeds vaker voor bedrijven, overheidsinstellingen en stichtingen. 

Dagvoorzitters Europa

Wilt u een dagvoorzitter inhuren via Hostess Nederland? Dat kan al tot 1 dag van te voren. Onze dagvoorzitters beschikken over een duidelijke communicatie stijl, komen vaak zelf ook uit het vakgebied en hebben veel ervaring op het podium. Ook kunt u hen vragen voor het verzorgen van tafel gesprekken of interviews. Bij Hostess Nederland zijn we trots op al onze talenten en dat laten we u graag zien in ons portfolio boek. Deze krijgt u bij een offerte aanvraag van ons toegestuurd. Bent u opzoek naar een dagvoorzitter met specifieke werkervaring, vaardigheden en/of expertise? Dan kunt u dat aangeven in ons offerte formulier.

Dagvoorzitter inhuren kosten en mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de kosten voor een dagvoorzitter inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens bieden wij 5 tot 15% kortingen voor aanvragen van 50 uur of meer. Wij helpen uw evenement of locatie graag naar een hoger niveau!

*Wist u dat wij naast ‘Hostess Nederland’ ook eigenaar zijn van ‘EHBO in Nederland’? Dus ook als u nog opzoek bent naar EHBO personeel, dan horen wij het graag.

Dagvoorzitter inhuren dagvoorzitter gezocht dagvoorzitters Nederland

Specificaties

> Dienst: Dagvoorzitter inhuren
> Aanmelding: Minimaal 1 dag van te voren
> Afgeleverd: 42 dagvoorzitters ingezet

Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan:

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen